Afdelinger / ÅUI Runners

ÅUI Runners

 
Royal Run træning med ÅUI Runners

Kronprinsen trækker i løbeskoene igen 2. pinsedag, det bliver en fest og Aale by skal selvfølgelig med! Løbeklubben i Aale, ÅUI Runners byder velkommen til fællestræning frem mod Royal Run i Århus.

Bor du i Aale / Hjortsvang området og skal deltage i fortræningen med ÅUI Runners – og har du ikke startnummer?
Så har vi 25 startnumre til rådighed, som du har mulighed for at købe.

Træningen starter søndag d. 7 april kl. 15.00 og foregår derefter alle søndage kl. 15.00 frem til Royal Run d. 10 juni 2019.
Træningen er for alle hvad enten du vil gå eller løbe One mile (1,6 km), 5 km el. 10 km (10 km kan kun løbes)

Holdinddelingen er følgende:
 
Gang/walk træning for dig som gerne vil gennemføre 1,6 el 5 km gående i fællesskab med andre. Træningen vil bestå af gå træning og af varierede træningsøvelser med de øvrige hold. Der vil ikke være løb og hop på dette hold.
Løbetræning begynder for dig som vil lære at løbe. Målet her kan være både 1,6 el. 5 km. Her er der fokus på korrekt løbeteknik i stedet for tempo. Træningen vil også bestå af varierede træningsøvelser med de øvrige hold.
Løbetræning øvet er for dig som i forvejen løber min. en gang om ugen og gerne vil træne til at løbe en længere distance som 5 eller 10 km, eller hvis du allerede kan løbe disse distance og gerne vil træne for at forbedre tiden. Træningen vil også bestå af varierede træningsøvelser med de øvrige hold.

Træningen er gratis og vi mødes første gang søndag d. 7 april kl. 15.00. Vi mødes på parkeringspladsen foran Aale minihal, Pogensvej 5, Aale, 7160 Tørring

Yderligere informationer:
Træningsteamet, ÅUI Runners
Kontakt: Jesper Steen Nielsen, tlf.: 28908240
 
 
 
Kom og løb i ÅUI Runners. Her får du mulighed for at komme i gang eller forbedre dit løb. Få en træningsplan og forløb af DGI uddannede trænere.
 
ÅUI Runners tilbyder også et Walk hold til dig som vil du have mere energi i hverdagen, måske gerne tabe dig lidt, eller vil i gang med motion på en skånsom måde.
 
Der er mulighed for børnepasning i klubhuset samt fællesspisning ved tilmelding.
 
Så tag løbeskoene på og naboen under armen, og kom og være med...
 
ÅUI Runners, her kan alle være med!
 
Instruktører: Kim, Jesper & Bethina
 
Sæson: april 2019 - april 2020 (Pris 300,-) lb. tilmelding
 
Årgang Dag Fra Til
Alle            Onsdag 17:30    18:30
 
 
 
 
 
ÅUI - Åle Ungdoms- og Idrætsforening