Klub Frivillig

...er en klub kun for frivillige - for dig som gerne vil hjælpe.
 
ÅUI har som alle andre foreninger brug for din hjælp.
 
Det behøver ikke være hver dag, hver uge eller hver måned, men bare engang imellem, og i dit eget tempo.
 
Vi har især brug for hjælp til gymnastikopvisningen, sportsfesten, kiosken, bestyrelsen, som træner eller noget helt andet.
 
I en forening er der mange ting der skal laves, og for at vi som by kan tilbyde det bedste, må vi stå samme unge som gamle.
 
Kan du undvære et par timer en lørdag til, at passe kiosken når der spilles fodboldkamp, eller vil du hjælpe til i baren eller madboden til sportsfesten, tage imod penge, eller elsker du at lave mad, så vær med til, at bestemme hvad menuen skal være til sportsfest eller frivilligfest. Vi har brug for alt den hjælp vi kan få.
 
Går du rundt med en trænerspire i maven, eller ønsker du blot at være med på sidelinjen. Så kontakt bestyrelsen, og vi hjælpe dig videre med kurser, indenfor det felt du gerne vil arbejde med.
 
Er du god til at inspirere andre, eller vil du bare gerne være med til at bestemme, hvad der skal foregå i din forening.
Så skulle du overveje en plads i bestyrelsen. Her bliver du medbestemmende for hvilke sportsgrene vi skal udbyde, og hvordan vi bliver den bedste idrætsforening for vores medlemmer.

Meld dig nu som Frivillig her på hjemmesiden - under menuen til venstre, der er forskellige grupper du kan melde dig ind i.
Under beskrivelsen, kan du udtrykke hvor meget du gerne vil hjælpe eller hvad du er god til.
ÅUI - Åle Ungdoms- og Idrætsforening