Afdelinger / Badminton

Bestyrelsesrepræsentant:

Johnny Grau
tlf: 21 18 19 49

Badminton

Ungdom
...i træning
Ungdom
...i træning
Ungdom
...i træning
Ungdom
...i træning
Ungdom
...i træning
Ungdom
...i træning
Ungdom
...i træning

Badminton
Badminton baner (Pris 1500.- pr. bane)
Mandag 20.50-21.50
Onsdag 17.15-18.15
Torsdag 15.45-16.45 og 21.00-22.00
Tilmelding foregår på hjemmesiden www.åui.dk
Der er 3 baner pr. tidspunkt.
Sæsonstart uge 37

 

Vi kan desværre ikke tilbyde badminton til børn i år, da vi mangler en træner - har du lyst til at træne badminton for børn, hører vi gerne for dig, så vi kan få oprettet holdet.

 

 

 

  

Badmintonstævne i Stensballe - 2015

ÅUI havde søndag d. 22. februar syv badmintonspillere med til badmintonstævne i Stensballe hallen ved Horsens.
De spillede i alt 18 kampe, hvor de 8 blev vundet, godt bakket op af deres træner Valdemar Christensen og en stor flok forældre.
Følgende batmintonspillere deltog i stævnet: Joachim Nordahl, Oscar Thomsen, Emma Thomsen, Freja Christensen, Salina Jansen, Lina Bank og Therese Broeng.
 

Flotte badmintonresultater - 2014

ÅUI havde lørdag d. 15. november fire ungdomsspillere med til stævne i Assentofthallerne ved Randers.
De spillede i alt 14 kampe, hvor de 12 blev vundet, godt bakket op af deres tre trænere: Alex Sommer Hansen, Thomas Bräuner Nielsen og Valdemar Christensen.
 
 
Spillerne spillede i hver deres pulje og resultaterne blev fordelt således: Joachim Nordahl spillede tre kampe og vandt dem alle. Han kom i finalen, som han også vandt og fik dermed en 1. plads. Freja Christensen spillede tre kampe og vandt dem alle. Freja fik derfor også en 1. plads. Salina Jansen spillede fire kampe og vandt de tre. Therese Broeng spillede tre kampe og vandt de to.
 

 

Historie (fra Wikipedia)

Sporten har angiveligt rødder tilbage til det gamle Grækenland og en række lande i Østen. Den moderne udgave kan spores til Indien, hvor britiske soldater i 1860'erne tog en børneleg til sig, der gik ud på at holde en fjerbold i luften med en ketsjer. Soldaterne tilføjede et net, og dermed var badminton født.
 
Den fik navn efter hertugen af Beauforts residens Badminton House. Nogle af de indiske soldater spillede her med hertugens børn, og de begyndte at omtale spillet som Badminton. De internationale mål for badmintonbanen er præcis de samme som hallens.
 
Den første badmintonklub Bath Badminton Club, blev stiftet i 1877 i nærheden af Badminton House, og i 1893 nedskrev det engelske badminton forbund et regelsæt der stort set svarer til nutidens.
 
Læs mere på Wikipedia
ÅUI - Åle Ungdoms- og Idrætsforening